Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt skriven av mig 2012, och fotot har jag tagit augusti 2012


Rosengungan!


I en gunga med klängande rosor vill
jag sitta, och låta vinden vagga mig
sakta framåt.

Med bara fötter och kortärmad
klänning , vill jag vara i ett tillstånd
som jag DÅ trodde det alltid
skulle förbli.

En barnslig fantasi, fylld med
enbart glädjefull eufori!




Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-14 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson