Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den dagen

dina andetag dröjer kvar på min nakna hud
du korsade min väg
du kröp ner under min äng
längtan fick blommor att växa

att jag släppte in dig
är ett mirakel

jag vill vara din tanke
ditt hopp
ditt liv

allt det som du fångar skönheten med

jag vill vara din längtan
som får ditt hjärta att hitta hem




Fri vers av victoriamaria
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-14 17:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker poesi att njuta av.
2012-08-16

    ej medlem längre
Underbart vacker poesi ...
2012-08-14
  > Nästa text
< Föregående

victoriamaria
victoriamaria