Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hos dig är jag allt

du skriver verser med perfektion
du låter soluppgången älska i ditt hår

och du tar mig i din hand
flätar ihop oss

du låter mig vila mot ditt bröst
och ger mig tro igen
du låter mina sorger få skrika
och du låter mina gardiner
leka som ett skogsrå i natten

förundran över allt som var perfekt
hur kunde du kalla mig vid namn
och ord som aldrig fanns
du fick mig alltid att tappa andan
av alla ord du uppfann

du vilar din mjuka kind
mot kuddarna så vita
du flätar mina fingrar
med dina

du gör mig levande

igen




Fri vers av victoriamaria
Läst 297 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-07 23:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VAckert och närvarande
2012-09-12

  S.A.I. Steve Lando VIP
belevande o bra
2012-09-10

    ej medlem längre
Här vill jag stanna upp och vila i dina ord. Här är varmt och kärleksfullt.
2012-09-07
  > Nästa text
< Föregående

victoriamaria
victoriamaria