Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den fejkade världen

hans hår som månljus
i mina händer

hans vilja flyter
runt oss

i ett hav
av oskuld

han tuperar
och formar
det vackra

dränker oss i kevlar
där i rummet ovanför

vi protesterar
mot
undergången
han ser i våra ögon

vi springer baklänges
vi blundar och slängs bort

i ett förgäves försök att samla
upp hans vilja
i våra händer

att få våra ord
att betyda något




Fri vers av victoriamaria
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-07 23:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark text "GILLAR"
2012-09-12
  > Nästa text
< Föregående

victoriamaria
victoriamaria