Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl

resan mot okänd destination
en spännande fascination

som slutade i dina armar

vi gungade ikapp
med rubrikerna

vi lät våra fingrar
skriva om hoppet

och vi lät våra själar
älska villkorslöst

i en värld bortom denna

du brände dina broar
du sådde violer i ökensand
som för att säga

det är över nu
gå nu
försvinn
härifrån

utan att se på mig

utan att se på mig
sprängde du visionerna
du klippte orden itu
och lät dig brännas

kvar i ridån
stod jag
utan ord
med violer så få
så brinnande
så nakna

inför sanningen




Fri vers av victoriamaria
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-07 23:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starka ord som går rätt in i hjärtat att läsa
2012-09-07
  > Nästa text
< Föregående

victoriamaria
victoriamaria