Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du stal mitt hjärta

du sköt en pil
genom mitt hjärta
du höll om det blödande
hjärtat mitt
glöm din frihet
ett rum i fisksätra
en liten flicka med guldlockar
ett skrikande hjärta
i dina blödande händer
en liten flicka som fick se
sin påtända pappa laga skruvmakaroner
en liten flicka
som fick skärsår över armarna
inlåst i skrubbens vrå med skrikande händer
som slog slog och slog

vars hjärta

du stal

du sköt en pil
genom mitt hjärta
lugnande i ett rosa kaklat rum
kallat badrum
där du tog din överdos
där en liten flicka med guldlockar
kröp ner hos sin mamma
för att vakna till döden

till döden

och du stal

mitt hjärta




Fri vers av victoriamaria
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-04 01:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker mycket om den här fina texten!
2012-09-04

    ej medlem längre
Så gripande ...

berör starkt ...
2012-09-04
  > Nästa text
< Föregående

victoriamaria
victoriamaria