Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är om du är

jag är rosa
om du är grön

jag är videung
om du är våren

jag är asfalten
om du är fötter

jag är träden
när du sjunger

jag är älskad
när du är älskad

jag är söt
om du är vacker

jag är allt
om du är allt

vi är sanningen
om vi är allt

milt som nejlika och ljung
är jag ljuvt doftande
om du är mystiken

jag är scenen
om du är manuset

jag är natten
om du är dagen

jag är stjärnfall
om du är gubben i månen

jag är saknaden
om du är minnena

vi är saknade i varandra
vi är drunknade i varandras
kärlek

vi är flätade
som själar endast
kan bli

vi är moln
om vi bara tror

på kärleken




Fri vers av victoriamaria
Läst 300 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-02 17:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbara kärleksord!
2012-09-02

    ej medlem längre
Här flätas ord samman

i nyanser och metaforer

allt ... för kärlekens skull ...

underbart poeterat ...


2012-09-02
  > Nästa text
< Föregående

victoriamaria
victoriamaria