Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackrast

ingen föds ur mörker

ingen föds till mörker

vi är alla av en natur
skör som vackraste kristall

ljungelden far genom andetagen
skälver vår grund

vi håller våra händer
knäppta i varandras tillit

ty kärleken är allt
ty kärleken är känslan

kärleken är livet
du underbara liv
här och nu




Fri vers av victoriamaria
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-14 17:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärleken är allt ...

vackert framförd här ...


2012-08-14
  > Nästa text
< Föregående

victoriamaria
victoriamaria