Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solens själ är du

sorgens fönster
förändringarnas brev
lämnades i porten
nummer sextiofyra

när mitt hjärta åter vänt hem
vill jag omfamna ditt ljus
vi ska resa till Venedig
vi ska måla ditt arv till den vackraste av sånger

ljuva ljung kom till mig
låt månen vagga dig
låt din kärlek resa
låt dina lockar skimra

jag väntar här
jag lämnar aldrig
din pennas bläck

där
vantar jag
passerar
genom murarna

du kommer alltid följa
djupblå himlavalv
en stjärna bland få

är du




Fri vers av victoriamaria
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-14 17:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En himla förtjusande dikt och välskapad. Jag gillar diktens romantiska ord och rika bildspråk.
2012-08-17

    ej medlem längre
Fantastiskt vacker ...
2012-08-14
  > Nästa text
< Föregående

victoriamaria
victoriamaria