Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen i fotöljen

zippar guld som faller från ditt bröst
(kysser ivrigt dammig luft)

zappar mellan digitakanalerna vi aldrig betalar för
(kryper ihop mellan dina armar)

zick-zack spår av fotsteg
(när du tankspritt följer din mani)


i en tom lägenhet




Fri vers av victoriamaria
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-14 18:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
lyfter min stetsonhatt! (har ingen, men ändå..) bra text!*
2012-08-14

    ej medlem längre
Bra, bara så bra...


2012-08-14
  > Nästa text
< Föregående

victoriamaria
victoriamaria