Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåljus

jag dansar rave till gammal rock
klär mig i lusekofta och stiletter
just för att mode inte passar mina former
men jag är jävligt inne ändå
tvättar min bleka tvätt med billigt tvättmedel
köpt på spar
den som har
och jag är din
du är mitt tidsfördriv att älska med
mina stygn av ensamhetens skam
slår upp som brännande eksem
du är drottning i ett land som sviker
du är dödens lakej som spelar med mitt hjärta
du är envisheten som spårar ur varje tanke
tankar som lyssnar
röster i en själ som hör omgivningen som i en film
filmer som bjuds som komedi i allas ettor
en vy av ett liv erbjuds billigt
reklam för fängslande ideal bränner vi i tomma händer
du hör inte hemma här
du är ingens blod
ingens saknad
bara mitt hjärtats mod
med kniv i skuggan
tänk vad lite som krävs

för att hamna här




Fri vers av victoriamaria
Läst 132 gånger
Publicerad 2012-08-14 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

victoriamaria
victoriamaria