Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet på filmen

hudlös, naken och magnetisk
envisa repriser retar
ikväll en chatt, en tid, ett rum, en sfär
pantsatta själar vilseleder vår öken, våra andetag
för mycket smycken, för mycket tyg

för att våga sig ut

ut, ut, ut och baksidor blir lätt vårt slut
drömmar blir vår verklighet

när livet fattas, sörjer och vrider sig
som ett urverk

för att slingra sig bort som ormen i paradisäpplet
bort från sig själv

för att dö
krävs mod




Fri vers av victoriamaria
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-15 06:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

victoriamaria
victoriamaria