Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solo

ett grön äpple i små bitar
vatten i glas med bubblor
stycken av ett ironiskt självporträtt
provad akvarell

när morgontidningen landar
när frukosten mättar
när kläderna sitter tight
när portföljen löjligt balanserar


det är då
ensamma människor
flyr genom min dörr
jagar min längtan
det är då
du sitter på tunnelbanetåg

när artigheten fryser
när osynliga veck rätas ut
när håret blivit trassel

det är då
jag dricker femton muggar te
nervöst
för att hålla kylan på avstånd

det är då

kärleken räddade mig från vanvettet




Fri vers av victoriamaria
Läst 124 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-15 06:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra ...
2012-08-15
  > Nästa text
< Föregående

victoriamaria
victoriamaria