Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Wallpaper Punch tar semester

 

kan inte stå emot lärkans lockrop

livets

 

 

 

på återseende vänner




Fri vers av Wallpaper punch
Läst 223 gånger
Publicerad 2012-08-15 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch