Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På gröna linjen..


Tolerantiam Amor

Jag vet en sak
Jag vill veta

Hennes puls
Varför

Vad önskas
Förträngs det

En grön våg
Hon rubbade mina cirklar

Kontroll makt hämd
Kvinnans uttryck när hjärtat blöder

Vill hon
Mitt hjärta säger

Inte du Cecilia
Följ din tro


Låt dom bittra tala
Lås ditt öra

Le mot dom bittra
Se framåt vänd dig ej

Tolerantiam amor
Lås din hämd
Öppna ditt bröst

Låt mig få se dina ögon
Låna ditt öra

Viska mitt till dig
Finn något du kan se

Låt ödet ta oss
Statsmakten är all




Prosa av Federico Romano
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-15 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano