Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väsen

Ett väsen dansar
i månens sken
en skugga förfluten och skör

En strimma av längtan
på rastlösa ben
som ljuset tillintetgör




Bunden vers (Rim) av zallander
Läst 444 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-08-15 14:20



Bookmark and Share


  Nattviolen VIP
Underbar!
2013-03-04

    ej medlem längre
Den var superläcker - applåd..
2012-08-15

    JO:82
Tjoflöjt;-)) vilken fin text med.berikat innehåll på så få rader!applåd
2012-08-15
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander