Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Återskapar en text jag ej minns.. Orginalet är glömt, en dag kanske jag minns..


Amoris Lane Due

Den blir ej samma
Jag minns ej

Känslan är samma
Men ögonblicket är över

Lite av det som vi
Upplevde

Du vill ej minnas
Jag vill men kan ej

Sömnbristen gröper ur mig
En lång dvala som

Väntar på slutet
Jag lever in texten

Jag vill vila
För evigt ibland

Minnet av kärleken
Tar mig ur graven

För att sänka mig
Nästa stund

Luigi som hoppade från bron
För kvinnan han älskade

Jag tänker på honom ibland
28 år med livet framför sig

Jag villar
Ej för evigt

Vesuvius kullar
Ser mig snart








Prosa av Federico Romano
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-15 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano