Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanning

Sanning är sanning,
nykter som full,
för denna sanning
trillar jag kull

Trappor och hissar
upp eller ner
fullträff och missar,
det är sånt som sker

Lögner är lögner
inåt och ut
lögnerna kommer
ikapp mig till slut




Bunden vers (Rim) av Thomas Berg
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-15 20:51



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Håller med dej...
2012-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Thomas Berg
Thomas Berg