Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kall trall

Kall vinternatt
frusen och matt
betraktar jag stjärnorna små

Bitande köld
Rinnande böld
föraktar mig stjärnorna då?

Livet det vandra
sin stillsamma gång
given åt andra
min sällsamma sång

Ännu en natt, himmelens skatt
jag traktar de stjärnorna små




Bunden vers (Rim) av Thomas Berg
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-16 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomas Berg
Thomas Berg