Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Donken

Verklighetens kallgråa cylinder
Skjuter upp framför mig
Som ett olycksbådande löfte

Det näringsfattiga oset
Gör mig yr, matt, förvirrad
Jag vill bara hem

Verklighetens kallgråa himmel
Trycker ner mina skuldror
Och blåser mig på ännu en dag




Fri vers av Thomas Berg
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-16 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomas Berg
Thomas Berg