Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske finns det

De sista sidor är mig tillskrivna
De nattsvarta hundar är mig tillgivna
Ödet ställer ned sin svalkande dryck
Hettan sköljer mig med helvetiskt tryck
Kanske finns det vägar som inte leder alls
Kanske finns det ord som inte räcker alls
De sista sidor skrivna
Men alla är de rivna




Bunden vers (Rim) av Thomas Berg
Läst 248 gånger
Publicerad 2017-01-30 11:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomas Berg
Thomas Berg