Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tråd

Det stiger en sanning ur glöden
målar på himmelen blå
Livets enda löfte är döden
en vandrare dunkel och grå

Han möter båd sorgsna och glada
Som dragit sin sista lott
En färd genom hage och lada
En färd genom parker och slott

Hans öga är alltid torrt
Han hör varken bön eller nåd
Som en navelsträng klipper han bort
marionetternas skavande tråd




Bunden vers (Rim) av zallander
Läst 241 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-08-16 14:42



Bookmark and Share


  Skogsfen.
Fin rytm och en känsla som jag gillar. Kram
2012-08-23

  Nanna X
gillar slutet
2012-08-16

    ej medlem längre
Mellan dina rader finns ett budskap många tycker är riktigt jobbigt.
2012-08-16
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander