Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.youtube.com/watch?v=TVKnh2lcrzE&feature=plcp


Om du bara ler

Ett nattsvart mörker inom dig som finns där mitt på dagen
En sällsynt smärta som ligger där och gnager på ditt hjärta
När inte något kan förändra din syn
På att försöka leva bättre och ha ett vackert liv

Men om du bara ler litegran så kommer glädjen fram
Se dig omkring! du har allt, du får bevisa att du kan.
För det är så det är när du blickar
framåt och följer stigen ut från mörkret.

Försök att ta det bit för bit, ett litet steg i taget
Men gör det sakta och andas ut, rusa aldrig framåt
Genom vimmlet av människor och krav
Ta dig nu istället till ett vackert hav.

Så att du kan le ännu mer när vinden smeker svalt
inom dig och utanför får du vad du ger.
När vågor slår och du fylls av värme
för att du lever här i nuet.

Men kom ihåg nu att stanna kvar tappa aldrig bort dig.
Ta på känslan, och alla ord vi sa när livet lekte
Allting ordnar sig när tiden är där
Känn dig aldrig sårad för du är den du är.

Allt du gör är att vara glad du lyser som en sol
En morgondag ett vackert liv och inga mera tidsfördriv.
Du har slutat falla in i mörkret där du förstördes
och nästan begravdes.

Ta ner en stjärna ifrån skyn och stoppa den i fickan
Ha den med dig där du går och sluta inte andas.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Lyckohunden
Läst 296 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-17 10:26



Bookmark and Share


  alvan
Viken varm och hoppfull text. Tröstande och peppande! Tycker om!
2012-08-17

  aol
bara så fint skriftat vännen,
2012-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohunden
Lyckohunden