Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berusade av det trygga

Rändernas våglängder skruvar dina tankar
till underliggande förnimmelser av tacksamhet.
Spiraler av dramatiska luftrörelser för dig till
platser du aldrig landat intill.

Där rutorna av det besvärliga tar dig tillbaka till
grundernas avgrund. Dem ler mot dig med känslan
av det som varit.
Det som för dig näst intill glädjens aska.

Där ska vi alla landa, berusade av det trygga.





Fri vers (Modernistisk dikt) av Lyckohunden
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-28 21:14



Bookmark and Share


  aol
hoppfullt vackert skaldat vännen,
2013-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohunden
Lyckohunden