Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken och jag

När jag kysser havet, badar jag för att kärleken behöver det.
Jag smeker oändlighetens hjärtliga yta med baksidan av handen.... Ömt!
Smärtfritt harmoniskt inhalerar jag jordens kropp och blir amor i gudomlig skepnad... Kom!
Till mig... Om du behöver bli tröstad, bönhörd, eller älskad.
Jag kan älska och är bra på det!

En livstid ska vi leva och bidra till historien. Med styrka ska vi alltid landa med fötterna på marken när vi faller.
Vi ska ställa oss upp!
Och skåla för gemenskapen, för evigheten, för att vi alla är fria individer med rätten att vara fria!! Med viljan att känna att vi älskar oss själva för dem vi är!!

Rädslan är något vi alla är rädda för!!!! Vi måste alla inse att det inte kommer hända något som värmer om vi inte tänker att livet faktiskt är en gåva som vi ska vårda med största möjliga omsorg!!

Om man inte tror på den man är så kommer ingen annan heller göra det!
Jag önskar att alla kunde känna som jag gör när det gäller glädje och lycka!!
Jag vill förändra och påverka människor, i hoppet om att andra ska sluta tänka på det som en gång varit något dåligt...

Se framåt istället och pröva på att le, vardagligen...

Det som har varit smärtsamt och jobbigt kommer alltid finnas inom oss alla, men vi måste inte tänka på det!! För det handlar om kärlek!!

Allt handlar om kärlek i mina ögon och öron!!!
Snälla hjälp mig att sprida den!!! :)

LE för det glada livet! Och var stolt för att du är den du är!!




Fri vers (Fri form) av Lyckohunden
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-19 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lyckohunden
Lyckohunden