Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tick Tack

Tick..

Tack..

Tick..

Tack..

Tiden tickar tillbaka tomma tankar.
För mig iväg från solens skimrande strålar
och leder mig in i mörkrets dalgångar.

Tick...

Tack..

Tick..

Tack för mig!
Det hade varit helt okej, att få trivas i min förklädnad.
Den jag klär mig i när idet kallar.
När frosten hugger tag i själen och du inte kan göra annat än acceptera.
Du dras med dem ilande vindarna och väntar med tidens tickande på att
få känna värmen med hjärtat.

Tick..

Tack..

Tick..

Tack..

Jag väntar på att få slå ut tillsammans med den första tussilagon.
Jag väntar på våren med självförakt.




Fri vers (Fri form) av Lyckohunden
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-28 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lyckohunden
Lyckohunden