Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att leva

Det cirkulerar signaleringar inom mig,
som säger åt mig att sluta upp med allt som betyder något.
Jag vill, men något inom mig säger stopp, "gör inte så".
Var inte som en kall snöstorm!

Men min hjärna är dysfunktionell.
Den blöder.
Så jag tänker med hjärtat, och
Genom eld och vatten faller jag tillbaka dit jag började..

Jag ska flytta till månen när jag dör!
och bli ett med natten!
Vaka över dem sömnlösa,
Sträcka ut min hand och leda dem till den ljusa stigen.
Den som går bort till lyckan.

Jag må vara god av naturliga skäl.
Men jag kan inte riktigt konsten att leva.




Fri vers av Lyckohunden
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-25 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lyckohunden
Lyckohunden