Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Översättning på "Please Remember Me" av Tim Mcgraw


Så minns jag dig

När dina tårar fyllt ett hav
är min skugga nära dig
För du är en del av mig

Var är din glädje käre vän?
Inom dig finns kärleken
Den brinner där just nu

Du har sett ljuset förr
du öppnade solens dörr
Du speglas i djupet där
stjärnorna alltid är
Här på Jorden så minns jag dig

Nu är du vinden mot min kind
är du berget framför mig?
Här stannar dina rötter kvar

Intill björken på din gård
Ligger jag och känner dig
Du är väldigt nära mig

Du är i gryningen
färgglad som regnbågen
Jag sluter nu ögonen
och drömmer om dig igen
Här och nu så minns jag dig

Det är tiden som vi får
som leder oss dit vi går
Ta god hand om det du har

Du har sett ljuset förr,
du öppnade solens dörr
Du speglas i djupet där
stjärnorna alltid är

Här på Jorden så minns jag dig
Här på jorden så minns jag dig




Övriga genrer (Översättning) av Lyckohunden
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-25 11:55



Bookmark and Share


  aol
innerlig vacker poesi och så berörande ,
2013-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohunden
Lyckohunden