Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skärva av minnen


Regndroppar
bildar rännilar
mot mitt fönster
som vore de tårar
i bitterljuvt minne

Ditt namn
har sedan länge
frusit på mina läppar

Vi levde i en tid,
i en annan värld
där endast glädje fanns
i evighetens sorglösa solsken

I lustgårdens paradisgömmor
bland mynta och rosendoft

vi lekte tafatt

badade våra känslor i
kärleksvarma vatten

Jag höll ditt hjärta i min hand

i skälvande stund
jag gav dig allt

Vid soluppgången
skildes våra vägar

det blev vår sista sommar...

Med pannan tryckt mot
regnvåt ruta
i varje andetag
minnen växer imman stor

Jag skriver
ditt namn i fukten

Sakta
det försvinner
bort


© Chawa 2012




Fri vers av Chawa VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-08-17 16:31



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Vacker, drömskt, sensuell...
väcker tårar... när regnet strilar mot kalla rutan...

Sparas i min drömask
2014-04-04

  Drömskan
Sorgen känns genom orden.
Vackert och sorgligt.
2012-08-24

    AA VIP
Vackert och vemodigt på samma gång.
2012-08-24

    ej medlem längre
Påminner mycket om Pär Lagerkvists Vem gick förbi min barndoms fönster...och klangen finns där också. Gottläst!
2012-08-19

  chrissie
Ord som tar tag i minnestrådar,,halar in,, och gör ont
2012-08-17

  ULJO
Berörande läsnnig som griper tag någonstans där inne
2012-08-17

    ej medlem längre
Din vackra text andas vemod och saknad..den hugger tag om hjärtat att läsa.
2012-08-17

  ResenärGenomLivet VIP
Minnen som känns...
2012-08-17

    ej medlem längre
en fantastisk text du skapat! smärtsamt vacker...
bokmärker *
2012-08-17

  Bibbi VIP
En text som griper tag i mig och berör starkt.
2012-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Chawa
Chawa VIP