Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existens

de säger att du inte finns
att ärren blott är melankoli
någonstans där hjärtat sitter

de säger att du inte finns
att min blottade hud
är sönderriven
de säger att det finns en plats
en säng
någonstans där du inte är

att du finns
är ju beviset på att vi existerar
att vi faktiskt älskar
självgodheten som stampar
irriterat bakom elementens klagan

de säger att du inte finns
att jag ska ta ner
varje spegel
slänga varje pensel
vi målat väggen med i ensamhet
om du hoppar

så hoppar jag

för finns inte du

finns inte heller jag




Fri vers av victoriamaria
Läst 136 gånger
Publicerad 2012-08-17 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

victoriamaria
victoriamaria