Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förakt

min spegelbild...

säger bara en sak,

du föraktar det du en gång trodde på

- dig själv.




Fri vers av paulineviklund
Läst 159 gånger
Publicerad 2012-08-17 18:25



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
usch då
må detta vända

likt en spegel
2012-08-27
  > Nästa text
< Föregående

paulineviklund
paulineviklund