Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är mitt enda hopp

Precis som jag är
kommer jag till dig nu

precis som jag är
står jag på mina knän

Jag har försökt på egen hand
men det går inte längre

Detta är min bön
är att du i din kärlek till mig
ska se hur jag ber

ta min kalla hand i din

Jag sträcker mig ut till dig
desperat och naken


Åh du ... se mig
jag vill följa
och att du ska se ropet i min själ

så här är jag
ta emot mina rop

det enda jag har är mina desperata rop

ta min hand
ta mig

precis som jag är

Du är mitt enda hopp




Fri vers (Fri form) av paulineviklund
Läst 343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-29 16:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det måste vara Jesus för vi behöver alla ett större stöd än vad någon människa kan ge...fint!
2012-09-29

  PPQ
ärliga starka och fina ord
2012-09-29
  > Nästa text
< Föregående

paulineviklund
paulineviklund