Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara sedd efter lång tid ....


Jag blev sedd

I morgonljus
i bultande hjärtslag
i stora rum av saknad
såg jag din siluett

Av saknad såg jag din siluett
av att vara så länge förgäten såg jag dig
och där ...just bara då,
formade Gud en varelse av underbar

jag blev ett gudomligt instrument
ett nyöppnat fönster den första sommardagen
ett hoppfullt väsen kallad - kvinna

Jag såg dig
och
Jag blev
sedd.




Fri vers (Fri form) av paulineviklund
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-23 15:10



Bookmark and Share


  PPQ
en underbar text om en underbar känsla , att bli sedd och att vilja bli sedd som den man är
2012-09-23
  > Nästa text
< Föregående

paulineviklund
paulineviklund