Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hösten är en tid för saknad


När du vill finna min pärla

När löven faller
i rött och guld
tänker jag på dina läppar
dina löften
och dina långsamma smekningar...

När jag saknar dig som mest
är då löven faller
och mina tårar även de...


Jag hör någon som spelar på sin gitarr
och det är i moll min älskade

När löven faller
i rött och guld

stänger jag mig som en mussla

tills du kommer
och vill finna min pärla

Åter.




Fri vers (Fri form) av paulineviklund
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-01 18:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Halverotiskt , gillar !!!
2012-10-01
  > Nästa text
< Föregående

paulineviklund
paulineviklund