Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är öppen för dig

KOM KOM ÄLSKADE
kom in i mig och stanna där

låt drömmarna vara utan åror
låt dina fall vara till det goda

ligg med mig här
var inne i min kropp
stanna där

och om du gråter
så låt det bero

mitt sköte är öppet
som en trädgård för dig
så kom
kom kom

Det finns ingen ånger i att älska

Var inne i mig
för jag är varm för dig

stanna där

tills sömnen kommer

gryningen kommer ändå att le....






Fri vers (Fri form) av paulineviklund
Läst 307 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-09-29 17:13



Bookmark and Share


  Aftonvännen
Du skriver verkligen gränslöst, men det fins inte något stötande i det gränslösa, för det är förlovat med en innerlig öppenhet.
2012-09-29

  Peter Olausson VIP
en vacker och varm dikt!
2012-09-29

  PPQ
en så fin text om det sannaste
2012-09-29

    livspoesi
härlig, att släppa alla spärrar och murar som så gärna reser sig upp när någon kommer nära.
2012-09-29
  > Nästa text
< Föregående

paulineviklund
paulineviklund