Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärleksbegär


Du är skälet varför

Det finns ingen natt
det finns ingen smärta
det finns inga trånga passager

det enda vi har just nu
är våra stapplande steg
och vårt nu

Jag ska hålla om dina kinder
jag ska dricka dina tårar
jag ska be för dig då du lider
jag ska leva dina drömmar om du inte orkar

Det finns bara nu
och jag ska ligga bakom dig
jag ska sjunga i ditt öra
jag lovar dig att vara här

Du får vara min kung
jag ska vara din drottning
vi ska dricka av varandras begär

Det finns inget högre min älskade

Du är skälet till att jag andas just nu
och mina sinnen är helt öppna

Det finns ingen natt
det finns ingen ånger
det finns ingen återvändsgränd

Jag lever i dig
och du är skälet
du är mitt jag
delat---


och skälet till varför




Fri vers (Fri form) av paulineviklund
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-29 17:08



Bookmark and Share


  PPQ
dina texter rymmer så mycket
2012-09-29
  > Nästa text
< Föregående

paulineviklund
paulineviklund