Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara för en del

Natten kan vara så tung
skuggor kan falla precis som de vill
och inget...inget tiger still

min hud den brinner som eld
i den ensamma kalla natten
och kylan presenterar sig med att ta av sig hatten

Tårar gör min kudde våt
och jag vet
det kallas för pinsam gråt

men att älska kan aldrig vara fel


Bara för en del.





Fri vers (Fri form) av paulineviklund
Läst 345 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-18 15:43



Bookmark and Share


  PPQ
underbar
2012-10-18

    ej medlem längre
Mjukt och fint !
2012-10-18
  > Nästa text
< Föregående

paulineviklund
paulineviklund