Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite lättsamt morgonrim


Jag vill veta att allt vi har är vårt

Jag vill gå på orörd mark
Jag vill bygga en kärlekskoja
Av bark

Jag vill nå det onådda sköra
Jag vill viskropa in i ditt öra

Jag vill vara drömmar stora och vida
Jag vill vila varmt vid din sida

Jag vill älska mjukt och hårt
Och jag vill veta
Att allt vi har är vårt.




Fri vers (Fri form) av paulineviklund
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-26 08:35



Bookmark and Share


  PPQ
så fint, en dröm som man vill ska bli verkligen, en dröm som kan bli verklig, så fint du beskriver den
2012-09-26
  > Nästa text
< Föregående

paulineviklund
paulineviklund