Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser inte

Jag ser inte längre
för du var mina ögon

jag har inte ens ledsyn....




Fri vers (Fri form) av paulineviklund
Läst 114 gånger
Publicerad 2012-08-17 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

paulineviklund
paulineviklund