Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brokigt hjärta

så många trasiga fönster
på vid gavel

så många skärvor

så många spillror
av långa resor

så många hav
så många tankar

som rymmer

och aldrig kommer hem igen




Fri vers av victoriamaria
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-18 07:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Mycket vacker i sitt vemod ...
2012-08-18
  > Nästa text
< Föregående

victoriamaria
victoriamaria