Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hammarslag

symmetri broderas
hjärtat slår sina första slag

om vi för en stund
bara fick tid att prata

om vi för en stund
bara fick hålla om

och andas

istället brygger du kaffe
för en kil mellan våra själar

samma skivor spelas varje middag
som intas med osynlig aptit

om vi bara för en stund
fick dansa klumpigt

tillsammans

om vi bara fick måla
varandras konturer

om vi bara fick prata
om tankar

som slår vår tillvaro
med hammarslag

till spillror

som ett fartyg
med slagsida




Fri vers av victoriamaria
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-18 09:54



Bookmark and Share


  Rosen VIP
ja, dessa om...att tassa runt i tyngdlagen är inte lätt...
känner en stark närvaro i din dikt
gillas!
2012-08-25
  > Nästa text
< Föregående

victoriamaria
victoriamaria