Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sms-poesi


Lyssnar nu


Lyssnar nu till Count Basie´s
"Have a nice day" från 1971

Och "Tijuna Moods"
med Charlie Mingus
från 1962

Vilken är bland det bästa
som spelats in i jazz

Hälsa och tacka
din son som kopplade in
en ny LP-spelare





Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-18 13:02



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
ja läser och väntar på tonerna...
2012-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP