Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saxfantasier

Har varit som besatt, så länge jag kan minnas
hur man med saxar kan göra ögon blinda
bara tanken av ögon fyllda av blod
ger mig ro, och anledning att leva på denna jord
för en dag, ska jag leva ut denna fantasi
överraska dig, när du kommer hem, ta ditt liv
hänga dig upp och ner, naken, bunden i taggtråd
vara frisör, där kroppsdelar blir till hår

så det kan gå! Klipper av din stortå
och kör sedan saxen in igenom ditt lår
klipper av dina fingrar en efter en
efter det här kommer döden bli din bästa vän!
kommer aldrig få nog, från blicken av blod
som klär min sax efter ännu ett lyckat mord
varför gör jag såhär? För att jag vill!
sätter saxen mot ditt öga och klipper till


Allt jag ser är en sönderklippt kropp
allt jag vet är att den måste bort
ifall jag i min framtid, vill fortsätta detta liv
att tillsammans med min sax, leva fri
att göra av med en kropp är en barnlek
dela upp den i bitar, elda upp den som ved
bjud sedan över gäster nästa dag
ta askan och sprid den i deras mat
luta dig tillbaks, se på när de tömmer sina fat
och säger att det smakade helt underbart

ännu en stackare som bara försvann
polisen letar men han är ingenstans
om de bara visste hur det är att vara jag
när jag trycker saxen genom en ryggrad
så underbart, kommer aldrig lägga av
min vackra sax, förevigt du och jag




Fri vers (Fri form) av Isolerad
Läst 278 gånger
Publicerad 2012-08-18 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isolerad
Isolerad