Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt djupare ner

Känner mig livlös

är ett levande lik

Senil

inget betyder

längre nånting

I ständigt krig

med mitt vidriga liv

med djävulen bredvid

som publik

medan min tid

passerar förbi

skallar karma

ramlar vandrar

med kedjor

runt mina armar

tankarna blandas

ensamheten stannar

var har jag hamnat?

När ska jag landa?

kommer jag att krascha?

Kommer jag att fastna?

kommer jag stiga upp ur aska?

vill så gärna

få ut allt jag känner

men det skrämmer

bränner till bränder

vänder in i återvändsgränder

All min kärlek

till min familj

Utan er

är jag ingenting

Ifall jag dör

före er

är de här

mitt brev

till er

bara le

vi kommer

att ses

jag älskar er

vi kommer att ses


jag tänker på er
men detta helvete
drar mig allt djupare ner
allt djupare ner




Fri vers av Isolerad
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-15 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isolerad
Isolerad