Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men det är bara huvudvärk

jag har haft
kronisk spänningshuvudvärk
nu i tre år

känns som..
Att jag hela tiden bär en trång tajt hjälm på huvudet
som trycker sig genom mitt kranium

känns som..
skallen ska när som helst sprängas
och färga väggarna röda

känns som..
någon drar mig i ett koppel
dit jag vill gå kan jag knappast nå


Men det är bara huvudvärk




Fri vers av Isolerad
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-16 19:20



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Aj! Lyft ditt ansikte mot världens allomfattande välviljans fönster! Önskar dig huvudvärksfrihet!
2016-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Isolerad
Isolerad