Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl

Jag fattar inget vill inget, har inget kvar
Vill ifrån allt knas önskar i var andetag
Att om jag bara kunde vrida klockan tillbaks
Så skulle allt bli bra, när det var du och jag
mörker har blivit min kostym som jag bär var dag
Som om jag var helt ensam på min egna maskerad
Du betydde allt för mig, vi var ett så fint par
Men mina misstag ställde sig på rad och delade ut slag
Du kommer aldrig läsa detta brev och det är lika bra
För jag kommer alltid älska dig och jag vill bara att du ska vara glad

Jag kommer aldrig längre blanda in mig i din värld

Detta är mitt farväl




Fri vers av Isolerad
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-11 21:11



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Underbart bra!
2013-07-11

  wildah
Känns, sorglig men vacker!
2013-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Isolerad
Isolerad