Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helvetet i lägenheten

åh...
stanken

slingrade sig ut
ur lägenheten

hela bostaden luktade
som helvete

ingen hade någon
aning om orsaken

men någon borde
göra något åt saken

var allas åsikt
detta är värdens plikt

det ska gå kvickt
allt ska va i renligt skick

när värden öppnade
dörren till lägenheten

så kunde han lika gärna ha
stigit ner i helvetet

blod på golvet
blod på tapeten

Han hade hamnat
mitt i hela smeten

han hoppade till av skräck
halkade på blodet

vilket han snart skulle
ångra att han gjorde

för när han vaknade till
hade dörren gått i baklås

Det kändes som han
nyss fått en psykos

För överallt hängde
förruttna kroppar

Deras uppskurna
magsäckar blotta

Alla sina organ som
de hade fått ha kvar

Några var vuxna
några var barn

djävulens närvaro
fanns i rummet

paralyserad som om
han var fastbunden

stanken tog honom
i sin varma famn

tårarna rann, allt
hans hopp försvann

han skulle aldrig kunna
vara samma man

efter detta minne
hade skurits in i han

några av likens ögon
var öppna, snövita

medan andras ögon
var helt, bort slitna




Fri vers av Isolerad
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-18 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isolerad
Isolerad