Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

domedagen är här

Deras livlösa kroppar klär mark så fint
i detta slakteri finns ingen plats för empati
deras skrik blir till poesi, en vacker melodi
innan deras liv avslutas för alltid

genom mörker vaknade vi alla till liv
och genom mörker förenas vi för alltid
med detta sagt se detta slakt
som ett tack och godnatt

har ett hat som tär i var artär
ett begär som kommer först sluta när
allt levande slits isär
domedagen är här




Fri vers av Isolerad
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-16 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isolerad
Isolerad