Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något magiskt

Ögon på väggarna fäller upp sina ögonlock

besvärjelser kastas på mina anteckningsblock

tvingar mig sen in i mickbåset igen

för att förpesta hela jorden till himlen

jag försöker kämpa emot, men jag är fast i trans

mörker omringar mig, mina tankar står i brand

sliter av mitt ansikte, och med mitt egna blod

ritar jag en cirkel, öppnar upp en dimension

ut kryper klor, demoner från underjord

och var sekund, blir jag allt mer ond

jag finns inte längre kvar, jag dog den dagen

och ut ur mitt kranium kröp något magiskt

Något magiskt som jag så länge förtryckt

För hade det kommit ut så hade ni allt flytt

Nu finns ingen återvändo, nu är allt satt i spel

Mörkrets härskare står nu framför er




Fri vers av Isolerad
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-24 14:00



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Jag gillar också dina texter fast jag blir lite skraj... skrämmande i sin litterära skönhet. Du skriver grymt i dubbel bemärkelse.
2013-07-18

  Robin V
Jävligt bra! Gillar, det jag läst av dig hittills, väldigt mycket!
2013-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Isolerad
Isolerad