Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låten: https://soundcloud.com/isolerad-d-re/taggtrad


Taggtråd (Med länk till inspelad låt i ingressen)

jag är så jävla trött, på detta värdelösa liv
att varje dag ständigt, gå runt med magknip
huvudvärk, ångest, det är min vardag
svårt att vara glad, med ständiga bakslag
känns som om mitt liv, blivit bortkastat
varför känner jag mig alltid så, överbelastad?
har fastnat, kraschat, blivit ihoptrasslad
vet inte hur men vill stiga upp ur aska


vill ta mig själv
till en ny nivå
om jag så ska kräla
för att nå mitt mål
om jag så ska slå mig själv
för att förstå
virar mitt hjärta
med taggtråd, taggtråd


jag minns varje dag, en enklare tid
innan stressen kom, och förstörde mitt liv
allt känns mest skit, kommer ingenstans
kanske därför mitt skratt, alltid låter så falskt
får ständigt kommentarer, att jag blivit så mager
känns då som om jag vore, ett vandrande kadaver
vill inte ha sympati, vill bara bli frisk
vill sluta känna att jag alltid, kommer sist




Bunden vers (Rim) av Isolerad
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-13 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isolerad
Isolerad